Hit van de Week // Hit van de Week (05): Sean Kingston - One Away

Gepubliceerd op vrijdag 29 januari 2016

Het is inmiddels al een behoorlijk aantal jaren geleden dat Sean Kingston een grote hit had. Wellicht ken je ‘m van zijn hit in 2007, Beautiful Girls. Dat was een grote hit, overal ter wereld, maar daarna werd het geleidelijk aan wat stiller. Tot deze maand, want er is een hoop buzz gaande rondom zijn nieuwe track, One Away.

One Away gaat over hoe de zanger de aandacht van een vrouw probeert te krijgen. In de bijbehorende clip zie je hoe Kingston achter de vrouw aangaat, en hoewel ze eerst niks van hem wil weten, valt ze natuurlijk uiteindelijk toch voor hem, zo vertelde hij de krant de Jamaica Observer.

Kingston, oftewel Kisean Anderson, was geboren in Miami, maar verhuisde op 6-jarige leeftijd naar Jamaica. Dat is dan ook de plek waar hij tijdens zijn vakantie de clip voor deze nieuwe track heeft opgenomen, in Kingston om precies te zijn. Eerder deze maand bezocht hij nog zijn oude school en doneerde computers en andere schoolspullen en gaf de scholieren een motiverende peptalk. ‘Ik vertelde ze dat ze iedereen konden worden wie ze wilden zijn, want ik was één van jullie en kijk waar ik nu ben terechtgekomen’, zei Kingston.

Deze week hoor je Sean Kingston met One Away extra vaak bij Radio Brasa. Wat vind jij ervan? Doet de track Beautiful Girls vergeten?

Auteur

Radio Brasa

(advertentie)