Hit van de Week // Hit van de Week (37): Mr. Ray Bass - Ki Dia

Gepubliceerd op vrijdag 09 september 2016

Je moet wel knalnummers uitbrengen, wil jouw nummer weer benoemd worden tot Hit van de Week bij Radio Brasa! Na ‘Awe’ in 2014, brengt Mr. Ray Bass ons opnieuw de Hit van de Week met ‘Ki Dia’, een Papiamentu nummer met een maatschappelijke boodschap. Ki Dia betekent ‘wanneer’, en met dit nummer vraagt Ray de luisteraars wanneer zij gaan stoppen met het leven in verdeeldheid binnen een multiculturele samenleving.

(c) www.mrraybass.com

Curaçaoënaar Mr. Ray Bass, wiens echt naam Riëndy Holder is, is een veelzijdige artiest in de Nederlands Caribische muziek industrie. Behalve zanger is hij een onbegrensde muzikant: hij gebruikt unieke combinaties van genres in zijn muziek, en dat is te horen. In Ki Dia deed Ray dit met reggae, psychedelic rock en klassieke muziek. Ook bij de video productie van zijn nummers is hij nauw betrokken. Hij gelooft er namelijk in dat muziek en video’s essentieel zijn voor het verspreiden van positiviteit en liefde.

Laat je inspireren door de diepgang en de samenvloeiing van verschillende geluiden in ‘Ki Dia’, en luister de hele week naar dit inspirerende nummer!

Auteur

Priya

(advertentie)