Hit van de Week // Hit van de Week (44): Davido ft. Tinashe - How Long

Gepubliceerd op vrijdag 28 oktober 2016

Het is alweer een tijdje geleden dat een Afrikaans nummer Hit van de Week bij Radio Brasa was: maar met Davido’s romantische ‘How Long’ hadden wij geen keus! Samen met Tinashe zingt hij vrolijk over de liefde op het nummer met house-invloeden. Tinashe, die bekend staat om haar zwoele stem, zingt hierop zelfs in het Yoruba, een Nigeriaanse taal. Sta op van je stoel, want ‘How Long’ is dance ready, en je hoort hem deze week vaak voorbijkomen bij Radio Brasa!

(c) Billboard

Na ‘Gbagbe Oshi’, is ‘How Long’ de tweede single van Davido’s album ‘Son of Mercy’. In januari dit jaar heeft hij een deal gesloten met Sony Music, en dit album is daar het resultaat van. Met deze deal bevestigt Davido dat hij niet alleen in Nigeria van bekendheid wil genieten, maar ook internationale plannen heeft. De house-invloeden en de samenwerking met Tinashe, zouden zijn acceptatie in de rest van de wereld makkelijker moeten maken. Davido laat zien dat hij zich zonder problemen aan een voor hem nieuwe muziekstijl kan geven, zonder zijn originaliteit hierin kwijt te raken.

Inmiddels is ook de video clip van ‘How Long’ verschenen, en de mooie clip is zeer in de smaak gevallen bij de fans van Davido en Tinashe. De zwart-witte clip is opgenomen in Malibu, en Davido en Tinashe zijn in intieme scenes met elkaar te zien op een verlaten strand. Ook is Tinashe te zien op een wit paard. Het heeft allemaal bijgedragen aan een romantische clip, die perfect past bij de sfeer van het nummer.

Ken je dat gevoel van zo verliefd zijn dat je wel kan dansen? Dat kan je tot a.s. vrijdag mooi doen op Davido’s ‘How Long’, Hit van de week bij Radio Brasa!

Auteur

Priya

(advertentie)