Brasa Nieuws // African Young Professional "Dady Kiyangi" bij Africhique

Gepubliceerd op vrijdag 03 januari 2014

Dady Kiyangi  is van Congolese afkomst (Democratische Republiek Congo) en is een sociale en gedreven ondernemer én tevens een levensgenieter!  Dady Kiyangi heeft een achtergrond in het welzijn, maar treedt al jaren op als adviseur op het gebied van het organiseren van evenementen en activiteiten en het promoten daarvan.

Dady Kiyangi heeft een groot netwerk in de entertainmentwereld. Zo heeft hij met zijn organisatie Yangambi, mede op 17 november 2012 in samenwerking met Evert Vermeer Stichting (EVS) (De Evert Vermeer Stichting was een onafhankelijke stichting en gelieerd aan de Partij van de Arbeid. In juni 2013 is de EVS met de Alfred Mozer Stichting (AMS) gefuseerd tot de Foundation Max van der Stoel (FMS)) de eerste editie van de Afrikadag afterparty! “Africa at Night” in Sugar Factory Amsterdam georganiseerd en bedacht.  Verder heeft Yangambi op 9 november 2013 het concert voor Fredy Massamba nieuwe album Makasi release tour in Sugarfactory Amsterdam geproduceerd.

Naast dit alles is Dady Kiyangi ook de oprichter van Yangambi en medeoprichter van African Young Professional Network (AYP). Yangambi is hét dienstverlenend platform met Afrikaanse roots. Ze zijn gespecialiseerd in bemiddeling van sprekers en artistieke artiesten van Afrikaanse afkomst. Naast het aanbieden van Afrikaanse sprekers en artiesten, produceren zij  evenementen, geven zij adviezen en bedenken ze (nieuwe) concepten op het gebied van de Afrikaanse kunst en cultuur.

Auteur

Radio Brasa

(advertentie)