Lifestyle // Drijvend boekenfestijn op Curaçao

Gepubliceerd op maandag 09 januari 2017

’s Werelds grootste drijvende boekenmarkt, Logos Hope, zal in februari een bezoek brengen aan Curaçao. Na Willemstad zal het schip verder varen naar onder meer Aruba en Bonaire, maar ook andere Caribische eilanden komen aan de beurt.

(c) Curaçao Chronicle

Logos Hope is al eerder in Curaçao geweest. In 2009 verbleef het schip 20 dagen in Willemstad en werd het door ruim 12.000 mensen bezocht. De verwachting is dat het schip van 23 februari tot 16 maart in Curaçao aan de Prins Hendrik-werf ligt. De kapitein, Tom Dyer, heeft er al zin in: “We kijken uit naar ons bezoek aan Willemstad. We geloven dat boeken levens kunnen veranderen en we zijn blij dat we de mogelijkheid hebben om weer zoveel mensen aan boord te mogen verwelkomen. We delen graag onze verhalen en ervaringen met deze bijzondere boekenmarkt.”

De boekenmarkt biedt meer dan 5000 verschillende titels tegen bodemprijzen aan. Naast een boekenmarkt biedt het schip ook rondleidingen aan en is er een ‘international café’. De organisatie achter deze bijzondere boekenwinkel is een Duitse liefdadigheidsorganisatie. Sinds 1970 heeft de organisatie al miljoenen bezoekers in ruim 160 landen op haar schepen mogen verwelkomen.

Auteur

Talitha

(advertentie)