Muziek // Djawoki viert haar eenjarige bestaan in de studio met NSTYPLY

Gepubliceerd op donderdag 26 november 2015

Het was feest bij Radio Brasa op zondag 22 november, want Djawoki vierde haar allereerste verjaardag on air! In een jaar tijd hebben de presentatoren van het Antilliaanse programma in 44 shows al veel gasten de hemd van het lijf mogen vragen. Ricky en Patricia belichten met hun uitzendingen met name de Nederlands-Caribische cultuur op een positieve manier en geven een podium aan het eigen talent. Ditmaal was het de beurt aan de Antilliaanse band NSTYPLY, die onlangs hun eigen bijzondere momentje vierde. De band breidde vijf maanden geleden uit met Z-Qo (Tiziek Lispier) in een zoektocht naar een gloednieuw geluid.

Djawoki viert haar verjaardag met NSTYPLY (c) radiobrasa.com
 Z-Qo moest even wennen toen hij zich vijf maanden geleden bij NSTYPLY voegde, als solist was dit voor hem een hele nieuwe ervaring. Hij werkte in het verleden nauw samen met K-Liber, maar trok altijd vooral zijn eigen plan. Bij NSTYPLY komt daar verandering in. “Je moet rekening met elkaar houden en iedereen moet gelijk zijn”, vertelt hij. Cizzle (Chris van Thiel) vertelt dat de komst van Z-Qo de sfeer binnen de groep toch heeft veranderd, maar op een positieve manier

Primeur Vandaag
In de audiofragmenten vertelt Z-Qo onder andere over zijn achtergrond en kom je erachter wat het “sausje van Z-Qo” precies is. De groep laat bij Radio Brasa voor het eerst hun track ‘Vandaag’ horen: zo nieuw dat hij nog nergens anders te beluisteren is geweest. Het album komt uit in december en daar kunnen we nauwelijks op wachten!

Geniet van de uitzending en Djawoki feliciteren kan natuurlijk in de comments!

Auteur

Charlene

(advertentie)