Ondernemen // Michael Kembel, how to make money with someone else's money?

Gepubliceerd op maandag 20 februari 2017

Jaren geleden solliciteerde Michael Kembel na afwijzing gewoon opnieuw bij de ABN Amro. Hij werd aangenomen als trainee en groeide door naar topposities. Inmiddels heeft de doorzetter deze baan opgezegd en is hij directeur van zijn eigen bedrijf: Antaurus vermogensbeheer. Marciano en Marianne van Privilege gingen vorig week vrijdag met hem in gesprek bij de drukbezochte editie in het NN DE Café.

(c) Radio Brasa

Privilege is een netwerkbijeenkomst voor iedereen met ondernemerszin. Het thema was dit keer financiën en de hoofdgast Michael Kembel. Hij is mede-oprichter en algemeen directeur van Antaurus vermogensbeheer, één van de eerste hedgefunds in Nederland. Het Privilege duo Marciano en Marianne gingen in gesprek met hem over het onderwerp: ‘How to make money with someone else’s money?’.

Marianne verwelkomde Michael Kembel bij Privilege en vroeg hem naar de reden dat hij wegging bij de ABN Amro. Hier gaf hij uitgebreid antwoord op. Maar in het openhartig gesprek had Michael het ook over de dieptepunten van de money business, het geheim van het succes van Antaurus en de samenstelling van zijn werknemersbestand.

Op gegeven moment vroeg Marianne hem of hij ook werknemers aanneemt op basis van hun afkomst. Hier had hij een scherp antwoord op. Ook de vragen uit het publiek beantwoordde hij gewillig. Luister hieronder naar het volledig gesprek met Michael Kembel.

De volgende editie van Privilege vindt plaats op vrijdag 17 maart bij de Rabobank in Rotterdam. Het thema is dan cultureel ondernemerschap en de hoofdgast Aruna Vermeulen, medeoprichter en directeur van het HipHopHuis. Wil je erbij zijn? Meld je dan hier aan.

Auteur

Priya

(advertentie)