Ondernemen // Kenan Yildirim bij Privilege: "Werken aan cohesie is prioriteit in Nederland"

Gepubliceerd op maandag 19 juni 2017

Vrijdag vond op de 30e verdieping van het NautaDutilh de seizoensafsluiting van Privilege plaats. De hoofdgast bij deze XL editie was Kenan Yildirim. Hij is de Finance Director bij Shell Nederland en vicepresident Finance Global Services bij Shell. Kenan is een ervaringsexpert op het gebied van inclusiviteit; een thema dat de rode draad vormt bij Privilege. Marciano en Marianne van Privilege gingen met hem in gesprek.

(c) Ilya van Marle

“Hoe shellerig ben jij?”, luidde de eerste vraag van Marianne aan Kenan. Hierop antwoordde hij Shell een prachtbedrijf te vinden. Voor hem is Shell een plek waar je niet van werkgever hoeft te veranderen om een afwisselende carrière te hebben. Over zijn toekomstplannen vertelde Kenan dat die niet per se gaan over Shell. Hij wil bijdragen aan de cohesie in Nederland. Na tien jaar in het buitenland geweest te zijn, proefde hij dat de binding met elkaar er niet op is vooruitgegaan. Volgens Kenan mogen groepen in Nederland elkaar beter leren begrijpen.

Maar wat zou Shell beter kunnen doen op het gebied van inclusiviteit? Luister hieronder het gesprek met Kenan terug om erachter te komen!

Na het interview met Kenan Yildirim vond de Q&A plaats. Marciano ging het publiek in en bezoekers stelden zelf vragen aan Kenan. Tenslotte was het tijd voor de netwerkborrel. Bezoekers kregen dit keer de kans om een pitch te houden over hun eigen initiatieven; een mooie afsluiting van de laatste editie van dit seizoen van Privilege.

Auteur

Priya

(advertentie)