Radio Brasa // Winnaar weekend weg bekend!

Gepubliceerd op maandag 01 augustus 2016

Onlangs kon je ter ere van het Sodade Festival een compleet verzorgd weekend weg winnen, en de gelukkige winnaar hiervan was Valerie Oliveira! Ze mocht zelf uitkiezen in welke stad ze wilde overnachten, mocht iemand meenemen, won een diner en óók nog 250 euro! Maar dat kreeg ze natuurlijk niet voor niks. Een beetje moeite moest ze wel doen!

Valerie neemt haar prijs in ontvangst (c) Radio Brasa

Deelnemers aan de winactie moesten in een reactie hun sodade-moment, moment van heimwee, delen. Vervolgens werd degene met het mooiste sodade-moment gebeld in Get Up!. Valerie deelde haar moment van heimwee op de Facebook pagina van Radio Brasa:

“Elke dag heb ik sodade. Ik verlang en heb heimwee naar de dingen die ik al heb. Zoals mijn gezin, ouders, familie. Dankbaar voor de kleinste dingen. Sodade festival heb ik mogen ervaren met de belangrijkste vrouw in mijn leven, mijn moeder en daarnaast mijn zus. Wij hebben ontzettend genoten. Wij hebben ook lang niet gezamenlijk zoiets meegemaakt. Prachtig en een ervaring rijker om mee te maken. Mijn moeder zien genieten. Haar land van herkomst. Muziek/cultuur/eten en zo veel meer.”

Marciano feliciteerde de verraste Valerie aan de telefoon. Ze kon niet geloven dat ze ook 250 euro aan zakgeld zomaar op haar bankrekening kreeg!

Deze prijs werd beschikbaar gesteld door Holland Casino Rotterdam.

Auteur

Priya

(advertentie)