DJ's // Rodney

Gepubliceerd op zaterdag 30 januari 2016

Rodney Glunder is een duizendpoot. De professionele kickbokser staat niet alleen in de ring, ook is hij co-host bij Sporting Brasa en komt daarom regelmatig op woensdagavond langs.

Als je op je sterfbed ligt, wat heb je dan sowieso gedaan?

Het belangrijkste wat ik heb gedaan is dat ik mijn kinderen groot heb gebracht en ze goed heb afgeleverd. Het belangrijkste is een nalatenschap en dat ik goed en gelukkig heb geleefd.

Op welke manier draagt jouw programma bij aan de wereld?
Mensen zijn altijd op zoek naar spanning en sport is een belangrijk onderdeel in de maatschappij. Het maakt niet uit welke sport, mensen willen altijd op de hoogte zijn. Het is niet voor niets dat televisieprogramma’s als Voetbal International en Studio Sport hoog scoren. Dat geldt ook voor de radio, heel veel mensen luisteren ernaar en ook naar Sporting Brasa. Bij Sporting Brasa brengen we nieuws op ons eigen manier maar op hoogwaardige kwaliteit.

Hoe kleur jij jouw dag?
Ik ben veel met sport bezig, vooral Kickboksen en MMA boksen. Ik ben altijd bezig met het voorbereiden op een wedstrijd. Als ik dat niet doe, speel ik ook in series of films. In het normale leven ben ik vader dus mijn dag is aardig gekleurd. Mijn dag is ook altijd positief want zo sta ik op en zo probeer ik ook naar bed te gaan, ongeacht wat er gebeurd is.

“Laat je sportief informeren, bij Sporting Brasa zal je alles met een lach leren.”

Auteur

Rianne

(advertentie)