DJ's // Patricia

Gepubliceerd op zaterdag 30 januari 2016

Patricia Gruber presenteert Djawoki, elke zondagmiddag vanaf 16:00 uur. Samen met haar Djawoki collega’s probeert zij een brug te vormen tussen de Antilliaanse cultuur en de Nederlandse cultuur.

Hoe zie jij je Djawoki collega’s?
Miquel is super schattig en is op een goeie manier heel onvoorspelbaar en verrassend. Ricky is een mooiboy maar we go way back, daarom begrijpen we elkaar. Started from the bottom now we’re here. Fardy is mijn steun en toeverlaat, hij weet wanneer hij hard moet zijn voor mij als collega en als vriend en ook andersom.

Muziek is voor mij…
Vaak een redding. Ik haal er kracht uit en het heeft zoveel invloed op mij. Het beweegt zoveel en het doet zoveel, als je het niet meer weet kan het zoveel met je doen. Zonder dat je weet dat dat is wat je nodig hebt, kun je een nummer horen en dan is alles helder.

Hoe kleur jij jouw dag?
Letterlijk met zoveel mogelijk kleuren, vooral met wat ik draag in mijn kleding. Ik probeer de positieve  kanten van iets te zien en als dat er niet is, kijk ik hoe kleurrijk iets is bijvoorbeeld. Ik probeer van alles te genieten en overal iets positiefs uit te halen. Het is niet altijd makkelijk om positief te blijven, hoe blijf je positief als alles wordt gestolen? Maar het leven gaat door en ik kan mezelf wel zielig vinden, maar dan kom ik naar de studio en dan ben ik toch weer blij, omdat ik iets kom doen waar ik van hou. Het feit dat ik dat mag doen, daar ben ik dankbaar voor.

“Ook al sta je er niet bij stil, cultuur is verbinding.”

Auteur

Rianne

(advertentie)