Win // WIN: 'We hadden liefde, we hadden wapens' door Christine Otten

Gepubliceerd op vrijdag 17 februari 2017

‘We hadden liefde, we hadden wapens’, geschreven door Christine Otten, is een waargebeurd verhaal over de Amerikaanse burgerrechtenbeweging. Het verhaal omhelst de strijd voor het recht te zijn wie je bent, ongeacht de consequenties, de blues, liefde en moed. Nieuwsgierig geworden naar dit krachtig verhaal waar nu ook voorstellingen van plaatsvinden? Lees verder wat je kunt doen om het boek te winnen!

(c) christineotten.nl

Het verhaal speelt zich af in 1961 te North Carolina. Robert F. Williams leidt geweldloze acties tegen de rassenscheiding in zijn stad. Maar dan worden kort na elkaar zwarte vrouwen mishandeld door witte mannen en zwarte mannen vermoord door de Ku Klux Klan. Wanneer de daders vrijuit gaan, roept Williams de zwarte bevolking op zich te bewapenen. Hierdoor werd hij zelf het doelwit. Hoe het verhaal zicht verder afspeelt, kun je lezen in het boek!

Otten vertelt dit waargebeurde verhaal vanuit het perspectief van de jongste zoon en de vrouw van Williams. Het is een wervelende roman over strijd tegen onrecht en  het opkomen voor je recht om te mogen zijn wie je bent. Radio Brasa begrijpt dat ook jij het verhaal wilt kennen en biedt je daarom 2 x het boek van Christine Otten aan door middel van een winactie.

Maak kans op het boek en beantwoord de volgende vraag: Wie is de regisseur van de voorstelling ‘We hadden liefde, we hadden wapens’? Laat je reactie achter op de Radio Brasa Facebook. Meedoen kan tot uiterlijk vrijdag 03 maart om 13u. Succes!

Auteur

Priya

(advertentie)